Kunnen we u helpen?Klik op uw wijdtemaat

Annalina schoenen | trendy comfortmerk

Annalina schoen is het trendy damescomfortmerk. Hand gemaakt in Italië van de beste materialen. Tevens voorzien van los voetbed zodat een eigen steunzool in de schoen past. Beschikbaar in verschillende wijdtematen.

Filter op
Geselecteerd:Wis
Annalina
Doelgroep

Model
Merk

Maat

Wijdtemaat
Kleur

Materiaal

Zool

Gevoerd

Hakhoogte

Voetbed

Artikelen over comfortschoenen

 • Xsensible Stretchwalker verandert je leven in balans

  Xsensible Stretchwalker is ontwikkeld in Japan. Het land dat vanouds de tradities en kennis in ere houdt voor het juiste evenwicht tussen lichaam en geest. De schoen zorgt voor een natuurlijke houding van het lichaam, waardoor gewrichten minder belast worden.

  De oorsprong van Stretchwalker is gebaseerd op het balansprincipe van de oude traditionele Japanse sandaal Ippon-ba geta (one-tooth Tengu geta / platformhak), een balanssysteem, dat de harmonie tussen mens en natuur symboliseert. Deze houten Japanse sandaal balanceert op een hak, die in het midden van de zool is geplaatst.

  Door de toepassing van onze unieke zooltechnologie is lopen nog nooit zo comfortabel geweest. Stretchwalker is de schoen die u blij maakt. Ervaar het zelf! Geen vermoeide voeten, door de combinatie van balans en demping. In vele kleuren verkrijgbaar en standaard voorzien van de gepatenteerde stretchleer technologie Xsensible Inside.

  Klik hier voor ons Stretchwalker aanbod: schoenen en sandalen.

  Lees meer