Verhulst schoenen | kwaliteit die pást

De specialist op het gebied van modieuze damesschoenen met uitneembaar voetbed, ­­van Nederlandse bodem. Verhulst volgt de allerlaatste modetrends uit het buitenland en vertaalt ze naar comfortabele schoenen, met als ultieme doel om de perfecte balans tussen schoonheid en functionaliteit te vinden. De collectie van Verhulst bevat verschillende wijdtematen, dus voor elke voet is wel een geschikte schoen te vinden. De laarzen zijn verkrijgbaar in smalle en brede kuitwijdtes. Alle schoenen worden gemaakt van kalfsleer van de beste kwaliteit en hebben een uitstekende pasvorm. Kortom, Verhulst biedt kwaliteit die pást.

Filter op
Geselecteerd:Wis
Verhulst
Doelgroep

Model
Merk

Maat

Wijdtemaat
Kleur

Materiaal

Zool

Gevoerd

Hiel

Hakhoogte

Voetbed

Teen

Artikelen over comfortschoenen

 • Xsensible Stretchwalker verandert je leven in balans

  Xsensible Stretchwalker is ontwikkeld in Japan. Het land dat vanouds de tradities en kennis in ere houdt voor het juiste evenwicht tussen lichaam en geest. De schoen zorgt voor een natuurlijke houding van het lichaam, waardoor gewrichten minder belast worden.

  De oorsprong van Stretchwalker is gebaseerd op het balansprincipe van de oude traditionele Japanse sandaal Ippon-ba geta (one-tooth Tengu geta / platformhak), een balanssysteem, dat de harmonie tussen mens en natuur symboliseert. Deze houten Japanse sandaal balanceert op een hak, die in het midden van de zool is geplaatst.

  Door de toepassing van onze unieke zooltechnologie is lopen nog nooit zo comfortabel geweest. Stretchwalker is de schoen die u blij maakt. Ervaar het zelf! Geen vermoeide voeten, door de combinatie van balans en demping. In vele kleuren verkrijgbaar en standaard voorzien van de gepatenteerde stretchleer technologie Xsensible Inside.

  Klik hier voor ons Stretchwalker aanbod: schoenen en sandalen.

  Lees meer