Noclaim schoenen | Ieder paar is uniek

Noclaim schoenen en sneakers voor dames en heren die waarde hechten aan pasvorm en kwaliteit. Deze schoenen worden voor 100 procent gemaakt in een klein familiebedrijf in Italië.

Filter op
Geselecteerd:Wis
Noclaim
Doelgroep

Model
Merk

Maat

Kleur

Materiaal

Zool

Voetbed

Artikelen over schoenen

  • Het wordt een lange winter…

    De lange laars is weer helemaal terug. Hoewel, was ze eigenlijk wel weg? Wanneer je eenmaal gewend bent aan heerlijk comfortabele, warme laarzen, dan blijf je ze aantrekken. Deze winter zijn ze ook nog in de mode: lange laarzen, tot over de knie. Van leer en suède. In zwart, grijs en andere tinten. Plat en met een hak. Laat je inspireren.

    De overknee laarzen zijn – gelukkig - hun ordinaire imago kwijt. Als je ze ziet, snap je meteen waarom. Ze kleden mooi af en staan stijlvol, zowel onder een rok als over een broek. De platte overknee laarzen staan sportiever, terwijl de laarzen met hak net wat eleganter en vrouwelijker ogen. Sommige sluiten perfect om het been, maar kijk ook eens naar de wat ruimere laarzen, die licht afzakken. Daardoor ontstaat een geplooide laars voor een nonchalante uitstraling.

    De lange laars is een blikvanger. Vind je dat te spannend? Vermijd dan bijvoorbeeld lakleer en opvallende kleuren. Houd ook rekening met je laarzen bij het samenstellen van je outfit. Kies voor warme, zachte materialen, bijvoorbeeld de sweaterdress of coltrui op een rokje of jeans. Dat rokje is natuurlijk knielang of mini, want je wil de laarzen wel laten zien. Leuk is het ook om te spelen met de verhoudingen: combineer de lange, overknee laarzen bijvoorbeeld met een ruimvallende poncho en een kleine tas of juist voor een getailleerde outfit met een grote tas. Hoe dan ook, die laarzen móet je hebben. Bij Wijdeman Schoenen heb je een ruime keus.

    Lees meer