0 artikel(en)
Totaal 0,-

MODESHOW

12 april 2017
MODESHOW

Zondag 23 april van 13:30 uur t/m 17:30 uur

Wijdeman Schoenen en Mevrouw Jansen nodigen jou graag uit voor een verrassende modeshow met de actuele collectie schoenen van Wijdeman en daarbij passende kleding van Mevrouw Jansen.

Artikel archief

Xsensible Stretchwalker verandert je leven in balans

6 april 2017
Xsensible Stretchwalker verandert je leven in balans

Xsensible Stretchwalker is ontwikkeld in Japan. Het land dat vanouds de tradities en kennis in ere houdt voor het juiste evenwicht tussen lichaam en geest. De schoen zorgt voor een natuurlijke houding van het lichaam, waardoor gewrichten minder belast worden.

Durea GO geeft je energie in elke stap

16 februari 2017
Durea GO geeft je energie in elke stap

Durea GO, is de schoen voor jou. Ze zijn lekker licht en soepel en stimuleert een natuurlijke houding van je lichaam.

Beschikt over een zacht uitneembaar voetbed en zijn verkrijgbaar in meerdere breedtematen: E (smal), G (medium), H (breed) en K (extra breed).

Het wordt een LANGE winter…

24 november 2016
Het wordt een LANGE winter…

De lange laars is weer helemaal terug. Hoewel, was ze eigenlijk wel weg? Wanneer je eenmaal gewend bent aan heerlijk comfortabele, warme laarzen, dan blijf je ze aantrekken. Deze winter zijn ze ook nog in de mode: lange laarzen, tot over de knie. Van leer en suède. In zwart, grijs en andere tinten. Plat en met een hak. Laat je inspireren.

Winkelen met comfort: bestel je schoenen online

6 mei 2016
Winkelen met comfort: bestel je schoenen online

Ken je het gemak al van online schoenen bestellen? In alle rust blader je door het aanbod in de webshop en met een paar klikken extra krijg jij dat mooie paar schoenen thuisbezorgd - vaak al de volgende dag.

Ook op een casual Friday een Magnanni-dag

30 maart 2016
Ook op een casual Friday een Magnanni-dag

De herenschoenen van Magnanni kenmerken zich door hun look, het comfort en de goede pasvorm. Dankzij de ‘Bologna’-maakwijze zijn de schoenen soepel. “De looks van deze hoofdzakelijk handgefinishte kalfslederen schoenen in deze prijsklasse is uniek”, vertelt de woordvoerder van het Nederlandse saleskanaal.