Waldläufer schoenen | Garantie op kwaliteit

Deze tijdloze, handgemaakte schoenen bieden een combinatie van comfort en kwaliteit. Waldläufer is specialist op het gebied van gevoelige en ‘moeilijke’ vrouwenvoeten, die vragen om schoenen met losse voetbedden. Veters en klittenband domineren het assortiment vrouwen- en mannenschoenen. Of je nu kiest voor modieuze comfortschoenen of klassieke functionele schoenen, allemaal hebben ze een luchtgeveerde zool voor optimaal loopcomfort. Daarnaast heeft Waldläufer (‘woudloper’) een lijn trekkingschoenen om de natuur mee op te zoeken voor een lekkere wandeling. De ruime collectie bevat schoenen in de wijdtematen G t/m M.

Filter op
Geselecteerd:Wis
Waldlaufer
Doelgroep

Model
Merk

Maat

Wijdtemaat
Kleur

Materiaal

Zool

Hak

Gevoerd

Hiel

Hakhoogte

type

Voetbed

Gebruik

Teen

Artikelen over comfortschoenen

 • Xsensible Stretchwalker verandert je leven in balans

  Xsensible Stretchwalker is ontwikkeld in Japan. Het land dat vanouds de tradities en kennis in ere houdt voor het juiste evenwicht tussen lichaam en geest. De schoen zorgt voor een natuurlijke houding van het lichaam, waardoor gewrichten minder belast worden.

  De oorsprong van Stretchwalker is gebaseerd op het balansprincipe van de oude traditionele Japanse sandaal Ippon-ba geta (one-tooth Tengu geta / platformhak), een balanssysteem, dat de harmonie tussen mens en natuur symboliseert. Deze houten Japanse sandaal balanceert op een hak, die in het midden van de zool is geplaatst.

  Door de toepassing van onze unieke zooltechnologie is lopen nog nooit zo comfortabel geweest. Stretchwalker is de schoen die u blij maakt. Ervaar het zelf! Geen vermoeide voeten, door de combinatie van balans en demping. In vele kleuren verkrijgbaar en standaard voorzien van de gepatenteerde stretchleer technologie Xsensible Inside.

  Klik hier voor ons Stretchwalker aanbod: schoenen en sandalen.

  Lees meer