Xsensible stretchwalker damesschoenen | balans verandert je leven

Schoenen van Xsensible zijn stijlvol, tijdloos, duurzaam en bieden een buitengewoon loopcomfort voor mannen en vrouwen. De schoenen staan bekend om de unieke, gepatenteerde technologie Xsensible Inside, waarbij verschillende lagen leer worden gebruikt. Xsensible-schoenen hebben een zogenaamd geheugen. Het leer is erg elastisch, maar keert altijd terug naar zijn oorspronkelijke vorm. De buitenlaag is van echt leer, de binnenlagen (elk met een eigen functie) zijn van stretchleer dat voor een maximale bewegingsvrijheid zorgt. De schoenen zijn waterafstotend, ademend, gemaakt van lichtgewicht materiaal en hebben een uitneembaar voetbed. Hierdoor merk je haast niet dat je schoenen aanhebt.

Filter op
Geselecteerd:Wis
Xsensible
Doelgroep

Model
Merk

Maat

Wijdtemaat
Kleur

Materiaal

Zool

Hak

Gevoerd

Hiel

Hakhoogte

type

Voetbed

Gebruik

Teen

Artikelen over comfortschoenen

 • Xsensible Stretchwalker verandert je leven in balans

  Xsensible Stretchwalker is ontwikkeld in Japan. Het land dat vanouds de tradities en kennis in ere houdt voor het juiste evenwicht tussen lichaam en geest. De schoen zorgt voor een natuurlijke houding van het lichaam, waardoor gewrichten minder belast worden.

  De oorsprong van Stretchwalker is gebaseerd op het balansprincipe van de oude traditionele Japanse sandaal Ippon-ba geta (one-tooth Tengu geta / platformhak), een balanssysteem, dat de harmonie tussen mens en natuur symboliseert. Deze houten Japanse sandaal balanceert op een hak, die in het midden van de zool is geplaatst.

  Door de toepassing van onze unieke zooltechnologie is lopen nog nooit zo comfortabel geweest. Stretchwalker is de schoen die u blij maakt. Ervaar het zelf! Geen vermoeide voeten, door de combinatie van balans en demping. In vele kleuren verkrijgbaar en standaard voorzien van de gepatenteerde stretchleer technologie Xsensible Inside.

  Klik hier voor ons Stretchwalker aanbod: schoenen en sandalen.

  Lees meer