Winkeltas

Steunzool schoenen

Het dragen van goede schoenen is zeer belangrijk voor uw hele lichaam. Schoenen die niet goed passen bij uw voeten zorgen namelijk niet alleen voor voetklachten bij het staan of lopen, maar kunnen ook eventuele klachten veroorzaken bij uw rug en nek. Om voetproblemen en eventuele andere lichamelijke klachten te verminderen, kan het dragen van steunzolen een oplossing zijn. Maar welke schoenen zijn geschikt voor steunzolen en passen deze modellen wel in uw kledingstijl?

Functies van steunzolen

Steunzolen zorgen, zoals de naam al zegt, voor een goede ondersteuning aan uw voeten. Bij sommige mensen staan de voeten of enkels namelijk niet in de correcte stand, waardoor op langere duur (pijn)klachten optreden bij dagelijkse of sportactiviteiten. Steunzolen kunnen bepaalde drukpunten van uw voet ontlasten, voet- en of enkelstandafwijkingen corrigeren, de stabiliteit van de enkel en voet bevorderen en eventuele kleine beenlengteverschillen aanvullen. Hierdoor kunt u met een eenvoudige toevoeging op uw schoenen een groot verschil in comfort maken.

Geschikte schoenen voor steunzolen

Voor het dragen van steunzolen is het belangrijk dat de schoen van goede kwaliteit is en voldoende steun geeft. Zo moeten de schoenen niet alleen een uitneembare zool hebben, maar ook voldoende ruimte, een goede pasvorm en sluiting bieden.

Comfortschoenen bij Wijdeman: Modieuze schoenen voor probleemvoeten

Een lange tijd was er slechts een beperkte keuze aan schoenen waarin u steunzolen kon dragen. Gelukkig zijn er tegenwoordig steeds meer schoenmerken die het dragen van steunzolen op een eigentijdse manier mogelijk maken en een ruime keuze bieden aan modellen. Zo kunt u er ondanks voetproblemen toch modieus, elegant en stijlvol uitzien.

U kunt bij ons een breed assortiment aan comfortschoenen voor mannen en vrouwen vinden, die voorzien zijn van een verwisselbaar voetbed, extra teenruimte, goede hielaansluiting en diverse wijdtematen (D t/m M). Denk hierbij aan bekende merken als Durea, Hartjes, Finn Comfort, Solidus en Xsensible.

Heeft u advies nodig bij het vinden van de juiste schoenen voor uw steunzolen en voeten? Maak dan snel en eenvoudig een afspraak bij een van onze schoenenwinkels in onze afspraakplanner. Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van uw juiste pasvorm en stijl!

Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.