Winkelen bij Wijdeman

Service- en klantgericht

Service- en klantgerichtheid staat bij Wijdeman Schoenen zeer hoog in het vaandel. Indien u een klacht heeft kunt u ons altijd bellen. Zes generaties Wijdeman staan garant voor goed passend en kwalitatief hoogwaardig schoeisel waarbij aandacht voor de moderne leest niet wordt vergeten.

Veilig schoenen bestellen en betalen

Bij Wijdeman Schoenen kunt u vooraf betalen via iDEAL (internetbankieren). Met iDEAL kunt u betalen via uw eigen bank. U rekent dan af binnen uw vertrouwde internetbankieromgeving. Dit is vertrouwd, veilig en gemakkelijk. U kunt direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich hiervoor hoeft aan te melden.

Zo werkt het:

Wanneer u gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO Bank, Rabobank, SNS Bank, Fortis Bank, ING Bank of Friesland Bank, dan kunt u gebruik maken van iDEAL. U plaatst de bestelling in het winkelmandje en u kunt vervolgens de bestelwijze kiezen. U kunt vervolgens kiezen om te betalen met iDEAL. U kiest dan uw bank en u wordt doorgelinkt naar uw eigen internetbankieromgeving waar uw betaling klaarstaat. U vult de ontbrekende gegevens in en doet de betaling. Het bedrag wordt direct van uw rekening afgeschreven en Wijdeman Schoenen krijgt bericht dat de bestelling is betaald. Heeft u besteld voor 16.00 uur ontvangt u uw bestelling al de volgende werkdag in huis.

Kiest u voor de optie “Vooruit betalen” dan ontvangt u van ons een mail met daarin de betaalgegevens. Zodra de betaling door ons is ontvangen sturen wij u de bestelling toe. Is de betaling zichtbaar voor 16.00 uur dan ontvangt u de bestelling de volgende dag in huis.

Snelle levering

Bestelling voor 16.00 uur gedaan en betaald de volgende werkdag al in huis! De bezorging is via de PostNL.

Telefonisch bereikbaar

Maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur op telefoonnummer 072-5117493.

Groot en compleet assortiment schoenen

Wij bieden een groot assortiment aan merkschoenen. U ziet direct of de schoen nog in uw maat beschikbaar is. Wat u ziet kunt u of reserveren en afhalen en passen in één van onze winkels in Alkmaar (Magdalenenstraat of Achterstraat) of bestellen en laten thuisbezorgen zonder bezorgkosten in Nederland en België. De retourzending is voor rekening van de klant.

Privacy

De informatie die u ons online verstrekt, gebruiken wij alleen om de inhoud van de site te verbeteren.

Prijzen

Al onze prijzen zijn inclusief BTW en exclusief de (eventuele) verzendkosten.

Ruilen geen probleem

‘Niet tevreden, geld terug’ geldt voor alle aankopen bij Wijdeman Schoenen.

Contactmogelijkheden

E-mail: heeft u een klacht of een vraag stuur dan een mail naar vragen@wijdeman.nl en u ontvangt van ons zo spoedig mogelijk bericht.

Telefoon: voor direct contact met een medewerker belt u naar 072-5117493

Uw gegevens worden verwerkt